HÄLSA I FOKUS

Du och din hästs hälsa är vår högsta prioritet. Vi tar hand om din häst med största engagemang och kompetens. Som du vet är din häst och du i ett samspel, när allt fungerar och ni är båda i balans skapas magi. Vi ser därför till helheten, både för dig och din häst, och erbjuder flera behandlingar som fungerar såväl för ryttare som häst.


OM MIG

Jag är utbildad och certifierad för alla de behandlingar jag erbjuder. Jag kommer gärna på besök hos dig och du är också välkommen till Örminge Gård, där vi har en separat behandlingsavdelning ihop med ridhuset. Här har vi också 4 stora boxar där vi kan ta hand om rehab om din häst behöver längre rehab och du vill ha hjälp med det. Kontakta mig så pratar vi om ditt behov, vi lägger upp en gemensam handlingsplan med bästa möjliga behandlingar. Både du och din häst är värda det bästa.


Jag har sysslat med hästar på ett eller annat sätt i stort sett hela mitt liv. Jag har en brokig bakgrund med flertalet utbildningar och yrken. Jag har alltid följt mitt hjärta och tycker det är spännande att lära sig nya saker och skaffa sig nya erfarenheter. Hästarna har dock alltid funnits med. För ca 15 år sedan flyttade vi in på Örminge Gård och gjorde om den till ”Hästgård”. Vi har sedan dess haft inackorderingar och egna hästar här. För ca två år sedan byggde vi ridhus med behandlingsstall, behandlingslokal för humanbehandlingar och kurslokal. Det är helt fantastiskt att få driva sin egen verksamhet på en så fin gård.

KONTAKTA MIG

Har du några frågor, funderingar eller om du önskar boka en tid. Välkommen att kontakta mig.

Maila mig på ann@ogardstern.se eller ring mig på 070 - 346 11 18